I.v.m corona alleen shoots op locatie mogelijk. Twijfelt u, neem dan vrijblijvend contact op.

PRIVACYVERKLARING VAN GDHFOTOGRAFIE

 

gdhfotografie is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring

Op de pagina zie je wat er gebeurt met gegevens die u aan gdhfotografie verstrekt

gdhfotografie

Griekenlandstraat 30

2408 CL Alphen aan den Rijn 

+31648768823

info@gdhfotografie.nl

Deze verklaring is alleen van toepassing op de website www.gdhfotografie.nl  maar niet op de website waar u naar wordt doorgelinkt.

Heeft u vragen over deze privacyverklaring, stuurt u dan een e-mail naar het hierboven vermelde e-mailadres

GEBRUIK VAN UW PERSOONSGEGEVENS

Op de website en bij het afnemen van diensten en producten van gdhfotografie laat u persoonsgegevens achter, gdhfotografie vraagt u alleen om de meest noodzakelijke gegevens.

PERSOONSGEGEVENS

Welke persoonsgegevens gdhfotografie verwerkt, hangt af van de functies die u gebruikt op de website en van de producten en of diensten die u afneemt:

  • Voornaam
  • Achternaam
  • Uw e-mailadres
  • Telefoonnummer
  • Adresgegevens
  • Bedrijfsnaam
  • Btw nummer
  • Bankrekeningnummer 
  • Technische gegevens zoals uw IP adres, Mac adres, zogeheten identifiers in cookies en uw surfgedrag op de website van gdhfotografie

DOELEINDEN

gdhfotografie verwerkt deze gegevens voor één of meer van de volgende doeleinden:

  • Zodat u gebruik kunt maken van alle functies op de website van gdhfotografie.
  • Om u te bellen of te e-mailen als dit nodig is om een dienst te kunnen leveren of antwoord op uw vragen te geven.
  • Om u te informeren over wijzigingen van mijn diensten en producten
  • Om uw gedrag op de website te analyseren en zo de website gdhfotografie te optimaliseren.
  • Om gemaakte foto's zo op te kunnen slaan, zodat ze vindbaar zijn in het archief. Dit archief is ALLEEN  toegankelijk voor gdhfotografie.
  • gdhfotografie is daarnaast gebonden aan de wettelijke, administratieve verplichtingen en heeft bijvoorbeeld bepaalde gegevens nodig voor de belasting.

WEBSITEBEZOEKERS JONGER DAN  16 JAAR

gdhfotografie heeft niet de intentie om gegevens te verzamelen van websitebezoekers jonger dan 16 jaar. Het is echter niet mogelijk om  de leeftijd van bezoekers te controleren.

Beschikt gdhfotografie ongewild over gegevens van uw kind, neem dan contact op om deze informatie direct te laten verwijderen.

BEWAARTERMIJN

gdhfotografie bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt noodzakelijk is. gdhfotografie bewaart de administratie tot 7 jaar terug ( wettelijke bewaartermijn )

PERSOONSGEGEVENS DELEN MET DERDEN

gdhfotografie verkoopt uw gegevens niet aan derden.  Wel verstrekt gdhfotografie gegevens aan externe partijen als dat  nodig is voor de levering van producten of diensten en om te voldoen aan de wettelijke verplichtingen.

COOKIES EN PROFILERING

Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet, of smartphone.                                                      gdhfotografie gebruikt de functionele en analytische cookies.

FUNCTIONELE OF TECHNISCHE COOKIES

Functionele ( technische ) cookies zorgen ervoor dat de website goed werkt op alle apparaten en in alle browsers. Deze cookies slaan geen persoonsgegevens op.

Ook de cookies die uw cookie toestemming opslaat, valt in deze categorie.

ANALYTISCHE COOKIES

Diensten als Google Analytics maken gebruik van analytische cookies. Zo ziet gdhfotografie hoe bezoekers de website gebruiken, wat zijn de  populaire pagina's en langs welk kanaal mensen op de website terecht komen.

Google Analytics gebruikt voor de  statistieken de IP-adressen van websitebezoekers.

Theroretische is het mogelijk om op basis van een volledig IP-adres meer informatie over een bezoeker te achterhalen, ook al is dat niet toegestaan.

Voor de zekerheid maakt gdhfotografie gebruik van IP-masking. Google Analytics verwijdert de laatste cijfers van IP-adressen voordat deze

worden gebruikt en opgeslagen. De gegevens komen dus niet terecht bij Google.

GEGEVENS INZIEN , AANPASSEN OF VERWIJDEREN

Gegevens waarvoor een wettelijke bewaartermijn geldt, kunt u niet laten verwijderen.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevens overdraging verzoek tot intrekking van uw toestemming af bezwaar op de verwerking van                                                                       uw persoonsgegevens sturen naar info@gdhfotografie.nl

BEVEILIGING

Met up to date beveiligingsmaatregelen beperkt gdhfotografie de kans op misbruik van uw gegevens. Denk aan verlies van uw gegevens ( datalek )                                                                    en ongevraagde wijzigingen. Alleen gdhfotografie heeft toegang tot de gegevens. Deze toegang is goed afgeschermd.

Harddisks en computers zijn d.m.s wachtwaarden en firewalls beveiligd en ook alleen toegankelijk voor gdhfotografie.

HEEFT U EEN KLACHT?

Als u het idee heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzigingen zijn van misbruik, neem dan contact op.

Dat geldt ook bij vragen of klachten rond de verwerking van uw persoonsgegevens door gdhfotografie.

Mochten we er samen niet uitkomen, dan heb je op grond van privacywetgeving het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Alphen aan den Rijn 11 oktober 2019